Ons huis

DriestroomhuisNistelrode

Ons huis

Driestroomhuis Nistelrode staat aan de rand van natuurgebied de Maashorst in Nistelrode, een dorp in de gemeente Bernheze. Bernheze is een groene gemeente waarin veel aandacht is voor landschappelijk en stedelijk groen. Ons huis heeft negen slaapkamers en ieder kind heeft dan ook een eigen ruime kamer. In de grote speelkamer staat voldoende speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en een grote tafel waar we heerlijk kunnen knutselen of een spelletje kunnen doen. Verder hebben we een gezellig zitkamer en een grote woonkeuken waar we na schooltijd even kletsen over je dag en waar we met zijn allen eten.

Achter het huis ligt een grote tuin met trampoline, een zwembad, een voetbalgoal, leuke plekjes om te zitten, een spelletjeshoek, een groot grasveld, vijvers, en een overdekt terras met een grote eettafel zodat we, wanneer het weer het toelaat, lekker buiten kunnen eten.

De omgeving

Op nog geen 10 minuten lopen van ons gezinshuis bevindt zich het prachtige natuurgebied de Maashorst waar wij dan ook iedere dag te vinden zijn. Niet alleen omdat de hond er graag uitgelaten wordt, maar ook omdat het een prachtig gebied is met veel mooie plekjes.

De indrukwekkende wisenten en paarden lopen er gewoon los en met enige regelmaat spotten we een ree tijdens onze wandelingen. Het kabouterpad en de speeltuin en activiteiten van Bezoekerscentrum Slabroek zijn altijd een leuk uitje voor de kinderen. Ook gaan we in de zomer graag picknicken in het bos en als er in de winter sneeuw ligt, is niets zo leuk als met je slee van de Bedafse Bergen afroetsjen.

Ons dorp beschikt  over alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en sportverenigingen. Ons huis is gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg A50 en de bushalte bevindt zich op loopafstand van ons huis.

Driestroomhuis Nistelrode